+ 359 (0) 886 39 25 96

Здраве и отмора в прегръдките на Западни Родопи


Девин е град, благословен с красива природа, продължително слънцегреене, чист въздух и изобилие от минерална вода. Любителите на СПА туризма и балнеологията, според предпочитанията си, имат възможност да избират между терапии в луксозен СПА хотел и активен отдих сред водопадите по поречието на Девинска река в местността Струилица и откритите минерални басейни с топла вода.  Водите от находищата в Девин и Михалково са подходящи и за питейно балнеолечение и балнеопрофилактика. Минералната вода в региона на гр. Девин има благоприятно въздействие при бъбречно-урологични, стомашно чревни и обменни заболявания и др. Газираната вода на Михалково (единствената естествено въглекисела вода у нас), подпомага организма при болести на сърдечно-съдовата, храносмилателната, нервната и ендокринната система.

Туристически пакет

РЕЛАКСИРАЩ УИКЕНД В ДЕВИН

(3 дни, къс маршрут)

1 ден. Пристигане в град Девин и настаняване в хотел (къщи за гости). Възможност за медицински преглед и консултации за лечебни пакети, програми за отслабване, релаксация, красота за тялото и лицето. Избор на процедури – джакузи, лечебна гимнастика, топло-лечебни средства – сауна, парни и кални бани, специализирани вани и лечебен пакет. Провеждане на избраната СПА процедура. Разходка за опознаване на град Девин.

2 ден. Преди обяд – втора СПА процедура по избрана програма. Почивка и свободно време за обяд.

След обяда – здравословна и ободряваща пешеходна разходка до стъпаловидния водопад “Самодивско пръскало”, в защитената местност „Поречието на река Девинска”. Възможност за плаж в минералните басейни в местността Струилица.

3 ден. Преди обяд – трета СПА процедура. Свободно време. Отпътуване.

Виж още:

Дълъг маршрут, Западни Родопи

 Дълъг маршрут:

Слънце, въздух, минерална вода и здраве в сърцето на Западни Родопи